STREEAT Foodtruck Festival – 23, 24 en 25 oktober

Net als in Nederland is ook in Italië is de foodtruck hype gearriveerd, voor de tweede keer zal het STREEAT Foodtruch Festival in Rome “aanrollen”. Ook deze maal zal dit gigantische openluchtrestaurant zich op het terrein van de Città dell’Altra Economia in Testaccio plaatsvinden. Bereid je voor om je buikje rond te eten in het lange weekend van 23, 24 en 25 oktober!

2

De lente editie was zó succesvol, met meer dan 200.000 aanwezigen, dat er al snel plannen waren voor een tweede. Meer dan dertig tot eettent verbouwde campers, api, brommers en busjes zullen in dit weekend heel veel lekkers serveren. Van zoetigheden tot hartige snacks, van pasta’s tot sushi en van verfijnde risotto’s tot lekkere ordinaire pizza’s met mortazza: op het STREEAT festival vind je dit en meer voor een mooi prijsje.

mortazza

Drie dagen lang zal il cibo in de hoofdrol staan en gecombineerd worden met ambachtelijk bereide bieren, spannende cocktails, lokale wijnen maar ook gezonde sapcentrifuges en echte Italiaanse frisdranken als chinotto en gazzosa.

Naast al dit gastronomisch genot zal er ook plaats zijn voor mooie muziek, leuke workshops, interessante presentaties en entertainment voor kinderen. Snel, goedkoop en gezellig, wat wil je nog meer?

4

De entree voor STREEAT Foodtruck Festival is gratis, op vrijdag van 16.00 tot 01.00 en zaterdag en zondag van 11.00 tot 01.00 in Largo Dino Frisullo. Voor meer info kijk je op: http://www.streeatfoodtruckfestival.com/

 

Veel eetplezier!

Zijn jullie wel eens bij een Foodtruck Festival geweest?

bron foto's: http://www.streeatfoodtruckfestival.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *